Breaking News

Jön a házas kiadásos Harry Potter folytatása magyarul is!

Az Animus Kiadó ma Facebookon jelentette be a jó hírt: a magyar olvasók az érdeklődésükkel bizonyították, hogy itthon is van igény a színes lapszéles, jubileumi Harry Potter kiadásra, így hozzák a folytatást is!
Idézem:

Mit gondoltok, rátok fér egy kis jó hír? : )
⚡️Szóval az van, hogy úgy gondoljuk, érdemes folytatni a szépséges, csíkos Harry Potter köteteket. ❤️
És mivel rengetegen kérdeztétek tőlünk az elmúlt hetekben, hogy kijövünk-e majd a következő résszel ebben a formátumban, ezért kérünk titeket, osszátok a jó hírt, hadd jusson el mindenkihez, akit érdekelhet. : )
Köszönjük a sok visszajelzést, hogy megerősítettetek minket abban, hogy ezekre a különleges Potter kiadványokra igenis szükség van! : ))
Szóval folytköv, további infókkal jövünk majd még...

Így tehát jön a folytatás és ha valakit érdekel, a második kötet hogy fest ebben a kiadásban, hát így, persze angolul:Tehát ennél majd fordul a kocka, és kívül is színes lesz a borító, persze ha továbbra is egy az egyben veszi át a kiadó a designt. (Az eredeti angolban megjelent puha változat is, az első rész esetében az volt színes alapon és a kemény feketén, a második résznél fordítottak, aztán a harmadiknál ismét a kemény a fekete, a puha színes és így tovább...)

Nincsenek megjegyzések