Breaking News

Megérkeztek az első jelenetfotók a Könyvmolyképzős adaptációból!

A Disney nem spórol az adaptációkkal!




A Stargirlről már írtam korábban és a 70 idei adaptációs gyűjteménybe is bekerült, de azért ha esetleg valaki lemaradt:

A könyv megjelent már magyarul, még 2004-ben, a pöttyök előtt jelentette meg a Könyvmolyképző magyarul, utánnyomás sajnos akkor nem volt - de most minden bizonnyal újra érkezik a kötet, hiszen jön a film!

Ez volt a fülszövege:

Egy nap új lány érkezik a 16 éves Leo iskolájába, aki mindenkit elképeszt különös viselkedésével. Lehetetlen ruhákat hord, a menzán a békésen abrakoló diákság legnagyobb megrökönyödésére se szó se beszéd felpattan, és gitárkíséret mellett dalolva táncra perdül, kedvenc háziállata egy patkány, amelyet mindenhová magával hurcol, Stargirlnek nevezi magát, pedig nem is ez a valódi neve, és mindennap azzal borzolja a kedélyeket, hogy az aznapi születésnapost ebéd közben az egész iskola szeme láttára dallal és zeneszóval felköszönti. Nem csoda, hogy hamarosan kivívja mindenki ellenszenvét. Ez azonban egy csapásra megváltozik, amikor lelkes közreműködésével feltámasztja halottaiból az iskola kosárlabdacsapatát. Társai kezdenek ráeszmélni, hogy Stargirlből különleges bűverő árad: az öntörvényű egyéniség varázsa…

Azt is tudtuk már, hogy Grace VanderWaal lesz majd a főszereplőnk, aki az America's Got Talent felfedezettje.

A Disney+-ra készülő filmhez most megérkeztek az első jelenetfotók, és már azt is tudjuk, hogy nincs messze a premier: március 13-án debütál majd a streaming szolgáltatónál az adaptáció.





1 megjegyzés:

  1. Ügyes volt a kiscsaj anno a talentben, de tény: engem is rázott már akkor a hideg tőle xD Nem tudom miért :|

    VálaszTörlés