Breaking News

Újabb Agatha Christie adaptáció érkezik Rufus Sewell és Kaya Scodelario főszereplésével - Itt az első előzetes!

Úgy tűnik, a film- és sorozatgyártók szerint Agatha Christie sztorikból sosem elég. Gyakorlatilag lassan nem telhet el úgy hónap, ne hallanánk valamelyik Christie adaptációról.

Most egy újabb érkezik, nem is akármilyen szereposztással! És végre megérkezett hozzá az első előzetes is!




A The Pale Horse, magyar címén a Bűbájos gyilkosokból a BBC One készít tévéfilmet, nem is akármilyen szereposztással!

Mark Easterbookot Rufus Sewell alakítja majd, Hermia pedig Kaya Scodelario lesz. A forgatókönyvet Sarah Phelps jegyzi, a rendező pedig Leonora Lonsdale lesz.

A magyar fülszöveg:

Gorman atyát haldokló asszonyhoz hívatják, ám hogy Mrs. Davis mit gyónt a papnak, az csak a regény végén derül ki: Gorman atyát ugyanis még aznap meggyilkolják. A nyomozást vezető Lejeune felügyelőnek önkéntes segítőtársa akad: Mark Easterbrook, a fiatal történész, aki – akaratán kívül – olyan események tanúja lesz, hogy nem maradhat tétlen. Így kerül a Sárgaszínű Lóról elnevezett hajdani fogadóba. Ebbe a házba azonban nem az éjszakai nyugalom utáni vágy hajtja a vendégeket, hanem újonnan feltámadt érdeklődésük a fekete mágia iránt… Agatha Christie regénye különös világba kalauzolja az olvasót. Lehetséges, hogy a középkori babonák, okkult tanok – és nem utolsósorban a modern tudomány – segítségével rontás, betegség, sőt halál hozható bizonyos nemkívánatos személyekre? A válasz bízvást még Agatha Christie leggyakorlottabb olvasóit is meglepi.


Az előzetes:


Nincsenek megjegyzések