Breaking News

A Lionsgate megvette a Két lépés távolság íróinak újabb sztoriját!

Korábban már írtam róla, hogy a Két lépés távolság írópárosa újabb sztorin dolgozik, valamennyit már akkor is elárultak már arról, miről szól majd.

De most nem csak még többet tudtunk meg róla, de az is kiderült, hogy a Lionsgate lecsapott rá, így érkezik az újabb film!



A Két lépés távolság szerzője és a forgatókönyvíró ugyanis újra összeálltak, hogy megint megríkassák a jónépet. 

A projekt az All This Time címet viseli. Korábban ennyit árultak el róla:

A történet egy Kyle nevű fiúról szól majd, aki egy súlyos baleset okozta kómából felébredve találkozik Marley-val, álmai "asszonyával", mégsem lehetnek együtt. 

Most már viszont kaptunk a filmes hírrel együtt egy hivatalos szinopszist is:

Az All This Time-ban a korábbi gimis hátvéd, Kyle próbálja feldolgozni a gyászát, miután egy tragikus autóbalesetben elvesztetette a barátnőjét, Kimberlyt. Hamarosan új románc kezdődik az életében: lassan kibontakozó kapcsolatba keverik egy figyelemre méltó, kreatív lánnyal, Marley-val. Miközben furcsa események kezdenek kibontakozni körülötte, Kyle rájön, hogy az élete Marley-val talán nem is pont az, aminek képzelte.

A könyvnek már borítója is van, ami kicsit hajaz a Két lépés távolság borítója - és újfent gyönyörű:

Sajnos nagyobb felbontást nem találtam belőle :(

A forgatókönyvíró Mikki Daughtry így nyilatkozott a történetről:

"Az All This Time, Kyle és Marley története most már a fél életemben elkísért. Türelmesen várt, míg más történetek foglalták le az időmet és a figyelmemet. De a Két lépés távolság sikere kellő önbizalmat adott hozzá, hogy megkeressem a Simon & Schustert ezzel a valószínűtlen, de nagyon romantikus történettel az igaz szerelemről."

A könyv 2020. október 6-án jelenik meg, a filmről egyelőre még csak annyit tudunk, hogy már dolgoznak a forgatókönyvön - Rachael Lippincott és Mikki Daughtry jegyzik a regényt, és Daughtry Tobias Iaconisszel írja a szkriptet, akivel executive producerek is a filmes projektben.

Nincsenek megjegyzések