Breaking News

A szürke ötven árnyalata szerzőjének új könyvéből is film készül!

Újabb filmre készülhetnek E.L. James rajongói!

A szürke ötven árnyalata filmek sikere után ugyanis a Universal úgy döntött, újra együtt dolgozik majd az írónővel, és a tavaly megjelent Mister filmes jogait is megvették.
A hír talán nem is olyan meglepő, hiszen bár elég megosztó E.L. James munkássága, azt nem lehet tagadni, hogy rengetegen rajonganak a történeteiért, és ha mást nem is, nagy nézettséget és széleskörű sajtót nagy eséllyel már most elkönyvelhetnek az újabb adaptációhoz.

Ha esetleg valaki lemaradt, a Mister története:

London, ​2019. A jóképű, arisztokrata származású Maxim Trevelyan a sors kegyeltje.
Remek kapcsolatainak és a tömérdek pénzének köszönhetően soha nem kellett dolgoznia, és ritkán aludt egyedül. Ám egy tragédia folytán mindez megváltozik. Maxim örökli a nemesi címet, a vagyont és az ingatlanokat, és az ezekkel járó felelősséget is. Bár erre nincs felkészülve, akkor is szembe kell néznie a kihívással.
A legnagyobb próbatétel azonban mégsem ez, hanem leküzdeni az ellenállhatatlan vágyat egy titokzatos nő iránt, aki nemrég érkezett Angliába. Maxim menthetetlenül beleszeret a zenei tehetséggel megáldott, gyönyörű tüneménybe. Még sosem tapasztalt ilyen érzelmeket, és nem meri nevén nevezni az érzést.
Kicsoda Alessia Demachi valójában? Meg tudja-e védeni Maxim ezt a veszélyes múltú, csodálatos teremtést a rosszakaróktól? És mit fog szólni a lány, ha kiderülnek Maxim féltve őrzött titkai?
A London szívéből a vadregényes cornwalli vidéken és a félelmetes Balkánon át tartó utazáson az olvasó lélegzet-visszafojtva követheti Maxim és Alessia sorsát.

Egyébként E. L. James láthatóan nem pihen, nem is olyan régen osztottam meg a hírt, hogy új könyvön dolgozik.

Nincsenek megjegyzések