Breaking News

Hamarosan jön a magyar mozikba is az After - Miután folytatása

Legutóbb akkor írtam a Miután folytatása kapcsán, amikor kiderült, hogy befejezték a forgatást.

Most viszont a hazai forgalmazó meglepett minket egy remek hírrel, idézem:

Tessa és Hardin kapcsolata az első találkozás óta csupa feszültség, ők mégis szakadatlanul harcolnak szerelmükért. 🔥❤ A Wattpad történetei közül példátlan népszerűséggel kiemelkedő Miután-sorozat második része, a Miután összecsaptunk hamarosan érkezik a magyar mozikba! 🍿

És a bejegyzés mellé kaptunk egy beharangozó fotót is:





A második könyv, a Miután összecsaptunk fülszövege:

Miután összecsaptunk,
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.
A nehéz kezdet után úgy tűnt, hogy Tessa és Hardin végre egyenesbe jön egymással. Tessa már megtapasztalta, hogy Hardintól nem áll távol a kegyetlenség, de nagyon megrendül, amikor egy váratlan esemény lerántja a leplet a kapcsolatuk eredetéről, és Hardin titokzatos múltjáról.
Már megszokta, hogy Hardin olyan, amilyen… De tényleg ő az a mély érzésű, figyelmes fiú, akibe a durva felszín ellenére beleszeretett… vagy egész idő alatt egy idegen volt? Tessa legszívesebben elmenekülne, de ez nem olyan könnyű. Kísértik az szenvedélyes éjszakák emlékei, nem tudja elfelejteni Hardin érintését és mohó csókjait.
Mégsem biztos abban, hogy el tud viselni egy újabb megszegett ígéretet. Annyi mindent feladott és kockáztatott Hardinért! Az iskolát, a barátait, az anyjával való kapcsolatát. Otthagyta a barátját, aki igazán szerette, és most talán egy ígéretes karrierről is le kéne mondania miatta. Tényleg itt lenne az ideje, hogy továbblépjen.
Hardin tudja, hogy hibát követett el, talán a legnagyobbat egész életében. Mégsem adja fel harc nélkül.
De meg tud-e változni? Meg fog-e változni a szerelem kedvéért?

Nincsenek megjegyzések