Breaking News

Henry Cavill lesz a Marvel Univerzum Wolverine-je?!

Amióta tudjuk, hogy Hugh Jackman elbúcsúzott Wolverine - vagyis Farkas, de... nos, ez azért elég megosztó kifejezés - szerepétől, találgatják, vajon lesz-e új színész, aki alakítja, vagy egyelőre nem nyúlnak a karakterhez.




Ez már csak azért is kérdés, mert a Fox felvásárlásával a Disney-hez kerültek az X-Men jogai is, így pedig most már teljes joggal használhatják az X-Men szereplőket is a Marvel Univerzumban. Ezt persze félig-meddig már elkezdték, de Skarlát Boszorkány és Higanyszál még kicsit máshogy kerültek képbe. 

A legfrissebb pletykák szerint a Marvel nagyon is tervez Wolverine-nel, sőt! A hírek szerint már a Marvel kapitány második részében feltűnhet a karakter és már ki is nézték az új színészt Henry Cavill személyében. 

Ez a hír pedig már csak azért is meglepő, mert Cavill eddig a DC univerzumának Supermanje volt, és bár eléggé kérdéses volt, visszatérhet-e még a szerepben, ez mégis határozottan más irány a számára. Ha elindul ezen az úton, onnantól nincs visszaút a DC-hez. És a Marvel szempontjából is meglepő kissé, hogy a DC egyik ikonikus karakterét megformáló színészre csapnak le. (Hozzátéve, hogy a DC pedig rendezővel tette ugyanezt.)

Mit gondoltok? El tudjátok képzelni a szerepben?

Kíváncsian várom, vajon tényleg igaznak bizonyul-e a pletyka. Ha igen, Cavill nem panaszkodhat majd, hiszen egyszerre alakíthatja majd Geraltot a Netflix The Witcher sorozatában, és Wolverine-t a Marvel univerzumban. Nem fog unatkozni. 

Nincsenek megjegyzések