Breaking News

Itt a magyar feliratos verzió is az After - Miután folytatásának első videójából!

Már megosztottam azt a rövidke részletet az After - Miután folytatásából, amit múlt héten kaptunk, de ma kitettem a magyar forgalmazó is!

Ahogy írják:

Tessa és Hardin között mindig is izzott a levegő... 🔥
Hamarosan óriási hírekkel érkezünk, ne menjetek messzire és kövessétek az oldalunk! 🙏
Miután összecsaptunk (16E) - Hamarosan a mozikban!

Tehát biztató a helyzet, megint arról beszélnek, hogy hamarosan a mozikban és már megvan a Miután összecsaptunk korhatár besorolása is!

Íme a videó, alul a magyar felirattal:

A második könyv, a Miután összecsaptunk fülszövege:

Miután összecsaptunk,
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.
A nehéz kezdet után úgy tűnt, hogy Tessa és Hardin végre egyenesbe jön egymással. Tessa már megtapasztalta, hogy Hardintól nem áll távol a kegyetlenség, de nagyon megrendül, amikor egy váratlan esemény lerántja a leplet a kapcsolatuk eredetéről, és Hardin titokzatos múltjáról.
Már megszokta, hogy Hardin olyan, amilyen… De tényleg ő az a mély érzésű, figyelmes fiú, akibe a durva felszín ellenére beleszeretett… vagy egész idő alatt egy idegen volt? Tessa legszívesebben elmenekülne, de ez nem olyan könnyű. Kísértik az szenvedélyes éjszakák emlékei, nem tudja elfelejteni Hardin érintését és mohó csókjait.
Mégsem biztos abban, hogy el tud viselni egy újabb megszegett ígéretet. Annyi mindent feladott és kockáztatott Hardinért! Az iskolát, a barátait, az anyjával való kapcsolatát. Otthagyta a barátját, aki igazán szerette, és most talán egy ígéretes karrierről is le kéne mondania miatta. Tényleg itt lenne az ideje, hogy továbblépjen.
Hardin tudja, hogy hibát követett el, talán a legnagyobbat egész életében. Mégsem adja fel harc nélkül.
De meg tud-e változni? Meg fog-e változni a szerelem kedvéért?

Nincsenek megjegyzések