Breaking News

Jön a második Vaják könyv a Gabonál!

A Vaják most nagyon pörög, így számíthattunk rá, hogy az új kiadója, a Gabo sem vár sokat a folytatással.

Ma le is leplezték a második rész borítóját, és azt is elárulták, hogy A végzet kardja megjelenése február második felére várható.

A borító innentől kezdve saját tervezésű lesz, Tikos Péter készíti őket. 

Íme a borító, alatta pedig a fülszöveg:



Geralt a vajákok közé tartozik: mágikus képességeinek köszönhetően, amelyeket hosszan tartó kiképzése és egy rejtélyes elixír csak még tovább csiszolt, zseniális és könyörtelen harcos hírében áll. Ugyanakkor nem hétköznapi gyilkos: célpontjai vérszomjas szörnyetegek és aljas fenevadak, amelyek mindenütt hatalmas pusztítást végeznek, és megtámadják az ártatlanokat. A birodalmat járva azonban fokozatosan ráébred, hogy bár prédái egy része kétségtelenül elvetemült szörnyeteg, mások azonban bűn, ármány vagy egyszerű ostobaság áldozatai.
Andrzej Sapkowski 1948-ban született Lengyelországban. Hazája egyik leghíresebb és legsikeresebb szerzőjének számít. A World Fantasy Életműdíjjal kitüntetett szerző Vaják-sorozatával nemzetközi sikert aratott, könyvei alapján képregények és számítógépes játékok is készültek, 2019-ben pedig a Netflix forgatott belőlük sorozatot Henry Cavill főszereplésével.

Nincsenek megjegyzések