Breaking News

Jön a The Chilling Adventures of Sabrina YA regény változata magyarul is!

A legtöbben bizonyára hallottatok már a Netflix Sabrina sorozatáról, hiszen most már nem az első évadát koptatja, ráadásul elég sokat beszéltek is róla. 

Emellett ha szeretitek a YA könyveket, akkor nagy eséllyel hallottatok már Sarah Rees Brennanról is, ha máshogyan nem, hát az Árnyvadász novelláknak köszönhetően.

És ha a kettő találkozik...

Akkor érkezik a Sabrina YA regény formában is, Sarah Rees Brennan tollából.




A könyvet a Könyvmolyképző hozza el nekünk, a webshopjukba már fel is került a fülszöveg:

Sabrina Spellman a tizenhatodik születésnapja előtti nyáron tudja, hogy hamarosan minden megváltozik körülötte. Bár mindig is tanult mágiát és varázsigéket két nagynénjétől, Hildától és Zeldától, közben élte a hétköznapi halandók életét is: a Baxter gimibe tanul, a barátnőivel – Susie-val és Rozzal – lóg, és moziba jár a barátjával, Harvey Kinkle-lel.
Ám egyre fogy a hátralévő idő a normális, mindennapi életéből. Sokkal nehezebb azonban maga mögött hagynia Rozt, Susie-t és Harvey-t, mint gondolta. Főleg mert Sabrina nem biztos abban, hogy Harvey mit érez iránta. Unokatestvére, Ambrose azt javasolja, szórjanak bűbájt a fiúra, hogy kiderüljenek a valódi érzései. Ám amikor egy rejtélyes erdei szellem közbeavatkozik, a varázslat durván visszaüt.
Így Sabrinát hiába vonzza régóta a boszorkánylét hatalma, kénytelen elgondolkodni azon, hogy ez a hatalom nem tereli-e őt rosszfelé. Vajon lemond a fény útjáról azért, hogy a sötétség útját kövesse?
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


A könyv külön nem kapott előzetest, de ha esetleg valaki mégsem ismerné a sorozatot, ez az előzetese:

Nincsenek megjegyzések