Breaking News

Könyvelőzetest kapott a Chain of Gold!

A Chain of Gold megjelenése már itt van a nyakunkon, egy hetünk sincs már addig, míg angolul a polcokra kerül.

Ha esetleg valaki lemaradt, a Chain of Gold egy új Árnyvadász sorozat nyitókötete. A The Lasr Hours egy újabb történelmi korban játszódó Árnyvadász kötet lesz, így leginkább a Pokoli szerkezetek rajongói örülhetnek neki - már csak azért is, mert a széria középpontjában a Pokoli szerkezetek fő- és mellékszereplőinek gyerekei állnak majd. Ezért természetesen sok-sok utalásra és felbukkanó régi ismerősökre számíthatunk. (Figyelem! Ez már itt már nem a viktoriánus korban járunk, hanem Edward korabeli történetről van szó.)




A kötet kapott már korábban egy kis beharangozó teasert, és azt hihettük, így a régiekhez méltó könyvelőzetes már nem érkezik ehhez a könyvhöz sem. (Régebben minden Cassandra Clare könyv kapott egy filmes jellegű beharangozót, ezeknek a tévésorozattal szakadt vége.)

Az előzetes középpontjában természetesen Cordelia Carstairs-t láthatjuk, aki a könyv borítóján is szerepel. A videó inkább a hangulat megalapozására törekszik, így kapunk egy sor kosztümöt, láthatjuk Cortanát és természetesen Cordelia vörös haját!

Angolul nem tudóknak a szöveg:

A nevem Cordelia Carstairs. Nagy múltú Árnyvadász családból származom. Én forgatom Cortanát. Edzett acél. Amikor sétálok, árnyak közt sétálok. Amikor nevetek, titokban teszem. De tűzben és aranyban gyilkolok.

1 megjegyzés: