Breaking News

Már fent a következő Napernyő Protektorátus kötet a Könyvmolyképző oldalán

Sokan várják már régóta Gail Carriger Napernyő Protektorátus sorozatának következő és egyben utolsó kötetének megjelenését.




És úgy tűnik, megérte a várakozás, hamarosan eljön a pillanat, ugyanis felkerült a kiadó oldalára a kötet. Megjelenési időpont és borító egyelőre nincs, fülszöveg viszont már igen!

Íme:

Alexia Tarabotti, azaz Lady Maccon boldog házaséletet él. Persze, mivel Alexiáról van szó, ennek a boldogságnak része, hogy a farkasembereket bevezesse a londoni társaság krémjébe, miközben egy vámpír második legjobb ruhaszobájában él, és egy koraérett totyogóssal birkózik, aki lépten-nyomon alakítgatja a természetfelettieket.
Alexia annyira élvezi új londoni életét, hogy még Ivy Tunstell társulatának legújabb előadása (nem mondtunk sokat, ha katasztrofálisnak nevezzük) sem tudja kedvét szegni.
Ám egy este olyan meghívást kap Alexandriából, amelyet nem hagyhat figyelmen kívül. Férjével, gyermekével és a Tunstell házaspárral súlyosbítva gőzhajóra száll, hogy átkeljen a Földközi-tengeren. Egyiptom azonban talán több rejtélyt tartogat, mint amennyivel a megfélemlíthetetlen Lady Maccon elbír.
Mit akar tőle az alexandriai boykirálynő valójában? Miért támad újra az Istenölő Átok? És hogyan lett Ivy Tunstell egyszerre a Brit Birodalom legnépszerűbb színésznője?

Nincsenek megjegyzések