Breaking News

Örülhetnek Rick Riordan rajongói: már biztosan érkezik magyarul a következő sorozata is

Rick Riordan The Trials of Apollo sorozatáról már többször írtam az oldalon, első körben a rendkívül kreatív könyvelőzetesek miatt, amik a sorozathoz készültek. (Ezeket berakom ebbe a bejegyzésbe is.)





És szuper hírt kaptunk: Riordan hazai rajongói végre megnyugodhatnak, ugyanis már biztosan tudjuk, hogy érkezik hozzánk is a sorozat. Ráadásul az is megnyugtató hír, hogy a kiadó egyszerre szerződött a sorozat első négy részére.

Ahogy írják:

Az Apollo sorozat négy kötetére már tudtunk szerződni, így az biztosan érkezni fog majd magyarul.
Az első részt megpróbáljuk még idén kiadni, de száz százalékos ígéretet nem tudunk tenni sajnos, hiszen még szabad fordítói kapacitást kell találni a kötethez.
A Magnus Chase sorozatra is szeretnénk szerződni természetesen, egyelőre viszont az Apollóra koncentrálunk, hiszen sorrendben az következik :)


Az új sorozat a korábbi napisten, Apolló kalandjait követi, miután sokadszor is feldühítette apját, Zeuszt, így száműzik és emberként kell tovább élnie. Mindenféle hatalom nélkül, Apollo nem tud kihez fordulni, így kénytelen a Félvér Táborban meghúzni magát a tanárok és félistenek között. De vajon túlélhet-e emberként, ennyi ellenséggel a háta mögött? 

Az előzetesek:








Nincsenek megjegyzések