Breaking News

Befutott Az éhezők viadala előzménysztori magyar borítója és fülszövege!

Az Agave a világpremierrel egy időben, május 19-én jelenteti meg Az éhezők viadala előzménysorozat első részét, ami az Énekesmadarak és kígyók balladája címet kapta!

A mai bejelentésből az is kiderült, hogy a kötet puha és keménytáblás kiadásban is érkezik, így mindenki passzinthatja a maga Hunger Games sorozatához.





A magyar fülszöveg:

A becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.
Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.
Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával... és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése-e a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.

1 megjegyzés:

  1. Előzménysorozat első része? Azt hittem, hogy önálló könyv lesz, nem sorozat :O

    VálaszTörlés