Breaking News

Ingyen letölthető a Budapest Noir hangoskönyv

Kondor Vilmos is beállt azoknak a szerzőknek és kiadóknak a sorába, akik ingyen tartalommal támogatják az otthonragadt embereket.

Ő viszont nem olvasható formában tette közzé a könyvét, hanem a könyve hangoskönyv változatát tette elérhetővé letöltésre. 




A Budapest Noir Németh Kriszta felolvasásában hallgatható.

Ahogy a szerző írja:

BUDAPEST NOIR - HADD SZÓLJON
A magam részéről ekként csatlakozom az Agave magyar szerzőinek akciójához. Sokan olvasták a regényt, de szerintem kevesen hallották a Budapest noir hangoskönyv változatát, amelyet a fantasztikus Németh Kriszta olvasott fel jópár éve. Váltottunk pár szót, ő beleegyezését adta, ennek eredményeként mindenki szabadon és korlátozás nélkül meghallgathatja az ő felolvasásában/olvasatában a regényt. Nem kell mást tenniük, mint erre a biztonságos linkre kattintani, és letölteni a hangoskönyvet. Egy hétig él a link - addig kérem, osszák bátran úgy a posztot, mint linket és a hangoskönyvet. Pár órára talán csökkenti a bezártságérzetet.


A könyv fülszövege:

Budapest, 1936. október. Gömbös Gyula halott. A Terézváros egyik kapualjában egy fiatal zsidó lány holttestére bukkannak. Az Est helyszínre érkező bűnügyi zsurnalisztája, Gordon Zsigmond kérdezősködni kezd, de mindenütt falakba ütközik. A szálak egyszerre visznek felfelé, a társadalom legfelső rétegeibe, és lefelé, a nyomor és elkeseredettség szörnyű világába. Gordont hajtja szimata és kíváncsisága, és minél jobban el akarják ijeszteni, ő annál kitartóbban követi a nyomokat. Nem tudja, kiben bízhat, nem tudja, kit milyen hátsó szándék mozgat, nem tudja – de nem is érdekli –, mikor milyen érdeket sért. Egy dolgot akar csupán: megtalálni a lány gyilkosát, mert rajta kívül ez senkit sem érdekel. 


A hangoskönyv letölthető IDE KATTINTVA

Nincsenek megjegyzések