Breaking News

Új poszter érkezett a Pokoli erény adaptációjához

Arról már írtam korábban, mennyire boldog voltam, hogy Giulio Berruti lesz a Pokoli erény adaptációjának főszereplője. Akkor kaptunk egy kis beharangozó videót is, legutóbb pedig még egyet, amit most ebbe a bejegyzésbe is beteszek.

És persze hogy izgatott vagyok, mert hát... tanár-diák románc, Giulio Berruti, Olaszország. Kell ennél több, de komolyan?

Most kaptunk a filmhez egy szexi posztert is:



Tudom, hogy valószínűleg a többségnek semmit nem mond Giulio Berruti neve és sok minden nem is látszik belőle a poszteren, de...





És akkor most, hogy ezt tisztáztuk, vissza a filmre!

A premier május 29-én lesz, ahogyan az a plakáton is látható.

Az első könyv fülszövege:

Sylvain ​Reynard világhódító útjára indult bestsellere felejthetetlen történet egy férfi megváltásáról és egy fiatal nő szexuális ébredéséről.
Gabriel Emerson professzor nappal Danténak, éjszaka pedig a csábítás művészetének a specialistája. Mivel biztos benne, hogy már elnyerte a helyét a Pokol alsóbb bugyraiban, régen lemondott a megváltásról, s értelmetlennek találja, hogy megfossza magát az élet örömteli bűneitől. És hogy minden vágyát kielégítse, beveti közismerten jó megjelenését és kifinomult csáberejét. Ám amikor a hallgatói között feltűnik az okos, csinos és ártatlan Julia Mitchell, akinek fájdalmasan ismerős angyalszemei vannak, minden korábbi cinikus meggyőződése megkérdőjeleződik.
A lány titokzatos bája, visszahúzódó szépsége és veleszületett jósága a végletekig bosszantja a férfi öntelt énjét, ugyanakkor mérhetetlen vonzalmat is ébreszt benne. Pedig jól tudja, hogy számára Julia tiltott gyümölcs. A lány iránti vonzódása és kettejük rejtélyes kapcsolata azonban nemcsak a karrierjét veszélyezteti, hanem olyan útra tereli, ahol elkerülhetetlen a múlt és a jelen összecsapása.


A legutóbbi teaser:

Nincsenek megjegyzések