Breaking News

Valami jó hír a koronavírus kapcsán: George R.R. Martin minden nap ír a karanténban

A tűz és jég dala sorozat - ismertebben a Trónok harca - szerzője az új koronavírus kapcsán bejelentkezett a rajongóknál, hogy mindenkit megnyugtasson, biztonságban van és minden oké vele. 




De emellett egy jó hírt is megosztott a blogbejegyzésében:

"Azoknak, akik személy szerint értem aggódnak... igen, tudatában vagyok, hogy nagyon is a veszélyeztetett népességhez tartozom, a korom és a fizikai állapotom miatt is. De most jól érzem magam, és minden szükséges elővigyázatosságot betartunk. Én magam egy világtól elzárt helyen vagyok, csak a személyzetem egy tagja látogat és nem megyek a városba és nem találkozom senkivel."

Hozzátette:

"Igazság szerint több időt töltök Westerosban, mint a való világban, hiszen minden nap írok. A dolgok elég kegyetlenek a Hét királyságban... de nem olyan kegyetlenek, mint amilyenekké itt válhatnak. Egyszerűen nem tudom nem úgy érezni, mintha épp egy science fiction regényben lennénk. De sajnos nem olyasfajta science fiction regényben, amilyenről gyerekként álmodoztam"

Szóval még egy jó dolog, amit esetleg a kialakult helyzet pozitív hozadékaként könyvelhetünk el: Martin gőzerővel dolgozik, és semmi sem terelheti el a figyelmét.

Nincsenek megjegyzések