Breaking News

Befutott Kiera Cass új könyvének előzetese!

Korábban már többször írtam róla, hogy újabb udvari történettel érkezik Kiera Cass - legutóbb akkor, amikor a borító készüléséről kaptunk egy kis kulisszák mögöttit. A Facebookon pedig egy olyan videót osztottam meg, amin a könyv belsejét is láthatjuk.




A kötet címe The Betrothed, azaz A Jegyes, 2020. május 5-re várhatjuk a megjelenést - egyelőre nagyon úgy tűnik, megtartották az időpontot a koronavírus helyzet ellenérse is. Azt is tudjuk, hogy ez a könyv egy duológia első része.

És most megérkezett a könyvelőzetes is, amit az Epic Reads osztott meg:




A leírás szerint epikus, királyi szerelmi történet ez. A főszereplő Hollis Brite, egy nemes lánya, aki elrabolta a király szívét. De Hollis hamar rádöbben, hogy beleszeretni egy királyba és királynénak lenni nem pont az a boldog befejezés, amiről álmodozott. És amikor találkozik egy rejtélyes közrendűvel, aki látja, mi rejlik a szíve mélyén, kiderül, hogy valójában olyan jövőre vágyik, amit korábban elképzelni sem tudott.

A teljes fülszöveg így hangzik:

Egy jövendő királyné. Egy jóképű fiatal király. Tökéletes párosítás... vagy mégsem?
A Párválasztó New York Times bestseller szerzőjének újabb könyve, a The Betrothed csillogó királyi románc, ami biztosan rabul ejti a hűséges olvasók és az udvari intrikákért rajongók szívét.

Amikor Jameson király szerelmet vall Lady Hollis Brite-nak, Hollis nem is lehetne döbbentebb - és boldogabb. Végtére is a Keresken kastélyban nőtt fel, ahol folyamatos verseny folyt a király figyelméért a nemesség többi lányával. Az, hogy elrabolta a király szívét, igazi valóra vált álom.
De Hollis hamar rádöbben, hogy beleszeretni egy királyba és királynénak lenni nem pont az a boldog befejezés, amiről álmodozott. És amikor találkozik egy rejtélyes közrendűvel, aki látja, mi rejlik a szíve mélyén, kiderül, hogy valójában olyan jövőre vágyik, amit korábban elképzelni sem tudott.


Tehát Kiera Cass nem szakadt el a királyi udvaroktól, így A Párválasztó sorozat rajongóinak minden esélye megvan arra, hogy ezt a könyvet is szeretni fogják.

Nincsenek megjegyzések