Breaking News

Hivatalos: már dolgoznak az újabb Hunger Games filmen - és már rendezője is van!

Már többször írtam róla, hogy Suzanne Collins előzménytörténetet ír Az éhezők viadala sorozathoz, ami magyarul is megjelenik majd.

Mivel az írónő végig együtt dolgozott a filmstúdióval, így nem is olyan meglepő a hír: már ennek a megfilmesítésén is dolgoznak, miközben maga a könyv még meg se jelent!

Francis Lawrence, aki a Hunger Games filmeket rendezte a második résztől, máris beszállt a dologba, így már tudjuk, hogy ő lesz az Énekesmadarak és kígyók balladája film rendezője. Mellette visszatérnek a széria producerei, Nina Jacobson és Brad Simpson is.


Az Agave a könyves világpremierrel egy időben, május 19-én jelenteti meg Az éhezők viadala előzményregényét!

A kötet puha és keménytáblás kiadásban is érkezik, így mindenki passzinthatja a maga Hunger Games sorozatához.A magyar fülszöveg:

A becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.
Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.
Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával... és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése-e a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.

Nincsenek megjegyzések