Breaking News

Jön Stephenie Meyer új könyve? A Midnight Sunt jelenti be végre?

Stephenie Meyer honlapján megjelent egy visszaszámláló - ami hétfőig számol vissza, válaszokat nagy eséllyel majd csak akkor kapunk, hogy mégis mire számol vissza.

Az óra háttere éjszakai égbolt, ami persze több Meyer műre is utalhat: az Alkonyatra és azon belül is a régóta húzódó Midnight Sun megjelenésére, de jelentheti akár A burok szintén régóta várt folytatását is. Sőt, igazából még egy Renesmee-Jacob folytatás is szóba jöhet.




Aki esetleg lemaradt volna: a Midnight Sun Meyer egy korábban elindított projektje, egészen konkrétan a Twilight könyv másik szemszöge. Nagyjából a kötet felénél járt, amikor a félkész kéziratot egy ismerőse kiszivárogtatta, ezután pedig ő maga is feltöltötte, befejezetlenül. Évek óta szóba kerül rendszeres időközönként, hogy tervezi-e befejezni, és általában negatív választ kaptunk. A legutóbb viszont már nem volt egyértelmű a válasza. 

A koronavírus-helyzet még akár arra is biztosíthatna apropót, hogy akár ingyenes formában közzétegye a mű második felét is - ezzel mintegy megtörve az átkot, amiről annyiszor nyilatkozott. (Szerinte a Midnight Sun el van átkozva, valahogy sosem jön össze.)

Persze szó lehet egy teljesen új projektről is. Meglátjuk.

Ti minek örülnétek?

Nincsenek megjegyzések