Breaking News

Veronica Roth újabb könyvéből készül adaptáció!

Veronica Roth nevét mindenki a Divergent sorozatnak köszönhetően ismerte meg, de azóta már újabb könyveket is írt.

A The Hollywood Reporter épp a megjelenésre váró regénye, a The Chosen Ones kapcsán osztotta meg a remek hírt, hogy adaptáció készül belőle!




A filmes jogokat a Picturestart, Erik Feig vége vette meg, ami azt jelenti, ismerős lesz a terep. Feig dolgozott ugyanis a Divergent adaptációján is, akkor még a Summit Entertainment fejeként, és ő, illetve egy másik Beavatott producer is visszatér producerként - hozzájuk társul maga a szerző, és Marty Bowen valamint Isaac Klausner, akik olyan adaptációkon dolgoztak már, mint a Twilight vagy Az útvesztő.

A The Chosen Ones Roth első felnőtt regénye. A történet Chicagóban játszódik, egy olyan világban, ahol az emberek épp rájöttek, a mágia valóban létezik. A főszereplő Sloane Andrews, aki egyike a "Híres Öt"-nek, annak a régi tinicsapatnak, akik annak idején, egy évtizeddel korábban legyőzték A Sötétként ismert főgonoszt, most pedig ennek a következményeit nyögik: poszttramuás stressz szindrómát, szétzilált kapcoslatokat, a média folyamatos zaklatását. De van egy még súlyosabb dolog, ami a vállukat nyomja: lehet, hogy a küldetést annak idején nem is zárták le.

Nincsenek megjegyzések