Breaking News

Itt az Éjszakai cirkusz új kiadásának borítója és fülszövege!

Ahogyan az Agave korábban megígérte, érkezik az Éjszakai cirkusz új kiadás!

Ahogy írják:

Keménytáblás-védőborítós kiadás lesz, és szerkesztettük-korrektúráztuk az eredeti szöveget, tehát azoknak is érdemes lehet beszerezni, akiknek megvan a régi kiadás. 


Így tehát nem teljesen ugyanaz lesz a szöveg, mint az akkori kiadásnál, emellett új borítót is kap a kötet. Mutatom: 
Ami pedig a történetet illeti, arról így írnak:

Aki esetleg nem hallott volna az Éjszakai cirkuszról: a 2010-es évek elejének egyik legnagyobb urban fantasy szenzációja volt, mindmáig óriási rajongótáborral rendelkezik. Hivatalosan YA besorolású, de rengeteg felnőtt is szerette, gyönyörű a prózája. Ez egy olyan könyv, amit jócskán újra lehet olvasni.


A fülszöveg:

1886-ban egy rejtélyes utazócirkuszból nemzetközi szenzáció lesz. A Cirque des Rêves csak éjjel van nyitva, fekete és fehér színekben pompázik, és mindenkit vár, aki felfedezné kör alakú ösvényeit vagy felmelegedne tüzeinél.

Noha itt is találhatóak akrobaták, jósok és kígyóemberek, az álmok cirkusza nem szokványos látványosság. Egyes sátraiba beköltöztek a felhők, másokban jég van. Mintha valamiféle varázslat bűvkörébe vonná a szerelmeseit, akiket rêveurnek, vagyis álmodozónak hívnak.

A történet középpontjában két fiatal mágus áll: Celia és Marco. Kisgyermek koruktól fogva arra tanították őket, hogy mágikus erejük segítségével győzelmet arassanak a másik felett. Amikor Celia véletlenül rájön, hogy Marco az ellenfele, együtt lenyűgöző varázslatba kezdenek.

Szintén az írónőhöz kapcsolódó információ:

További jó hír, hogy várhatóan szeptember végével kerül vissza bolti forgalomba a Csillagtalan Tenger, amit sajnos kénytelenek voltunk leállítani tavasszal a járvány miatt, és főleg csak az előrendelők kapták meg akkor. Bízunk benne, hogy nem felejtettétek el ezt a könyvet sem.

Nincsenek megjegyzések