Breaking News

Megnyitott az Agave könyvesbolt-kávézója!

A múlt héten már megosztott néhány fotót az Agave a készülő könyvesbolt-kávézó kombójukról, amivel a Deszy könyvajánlója Facebook oldalon is találkozhattatok.

Ma pedig meg is nyitott, és egy sor fotót kaptunk, amin már a könyveket is láthatjuk!

Mutatom:







A fotók közül viszont az én személyes kedvencem még mindig a múltkori szórásból van - ez a fal telitalálat.



Ahogy a múltkori bejelentő hírben írták:

Nagy örömmel jelentjük be, hogy szeptember 8-án, kedden megnyílik a Nagymező utca 14. szám alatt az Agave könyvek és kávézó, ahol nem csak a kiadó könyveit találhatod meg nagy választékban, hanem beülhetsz egy remek kávéra, szendvicsre vagy sütire is!

A hely hétfőtől péntekig, 9-től 19 óráig, szombaton 10-16 óra közt lesz nyitva, és itt fogjuk megtartani a Könyvhetünket szeptember 17-20. között (akkor kivételesen vasárnap is nyitva leszünk). Erről pontos információkat hamarosan közlünk.

Minden bolti könyvre 15% kedvezmény jár. Ezen kívül gyakran lesznek akciók, valamint fix áras olcsóbb, kifutó címek is a kínálatban. Fontos viszont, hogy a bolt alapvetően nem követi a webshop akcióit, tehát itt teljesen egyedi kedvezmények lesznek. A Nagymező utca 12-ben lévő átvevőpontunk is ide fog költözni, így az várhatóan szeptember végével megszűnik.

A kávézóba úgy tűnik, könyves eseményeket is szerveznek majd, első körben egy Tóth Edu dedikálásra várják az érdeklődőket.


2 megjegyzés:

  1. Megihlette őket a Libri+Frei Caffé kombó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából még arra sem volt szükség. Annak már elég nagy hagyománya van odakint, hogy a könyvesboltokban kávézók legyenek, csak nálunk relatíve ritka - bár egyébként emlékeim szerint nem is a Libri kezdte, az Alexandrákban volt először Frei, utána lett a Libri. És a mostani Alexandra Könyvszalonok között is van olyan, amiben van kávézó.
      A Magvetőnek is van kávézója, emlékeim szerint Bookline is volt - bár ebben nem vagyok biztos. És a Pagonynak is van kávézója.

      Az Agave így igazából már sokadik. :)

      Törlés