Breaking News

Ez lesz az Árnyék és csont sorozat zenéje!

Leigh Bardugo, a Grisha könyvek szerzője és Eric Heisserer, az Árnyék és csont sorozat showrunnere a New York Comic Con keretében bejelentkeztek egy kis beszélgetésre.



A majdnem háromnegyed órás videóban sok mindenről beszéltek, a kosztümökről, kellékekről, sok mindenről.

Sokan számítottak rá, hogy esetleg előállnak a széria első előzetesével, de sajnos ez nem történt meg - ahogy mondták, sajnos még nem tartanak ott, jelenleg is dolgoznak az effekteken.

Valószínűleg ezért, illetve a vírushelyzet miatti bizonytalanságok miatt azt sem árulták el, mikorra várhatjuk a sorozat premierjét. Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ezt a Netflix a saját gyártású tartalmainál amúgy sem szokta elkapkodni.

Ezzel együtt tartogattak nekünk egy kis csemegét: a sorozat zenéjét!

A score, amit megosztottak, Joseph Trapanese munkája. Ti mit gondoltok róla? 


A zene, ami a grisák témája lesz majd a sorozatban:



A teljes beszélgetés:





Ha esetleg valaki lemaradt. Leigh Bardugo két, ugyanabban a világban játszódó regénysorozatából - az Árnyék és csonttal, valamint a Hat varjúval kezdődő könyvsorozatokból - a Netflix készít sorozatot. 

Külön érdekesség, hogy a szériát részben nálunk forgatták

A főszereplőket itt tudjátok megnézni, ez pedig az első hivatalos fotó róluk.


Az Árnyék és csont könyv fülszövege:

Alina Starkova sosem várt túl sokat az élettől. A határháborúk során elveszítette a szüleit. Árvaként csupán egyvalakire számíthatott. Egy másik kis földönfutóra, Malra, a legjobb barátjára. Ám mostanra már rá sem számíthatott. Mindkettőjüket besorozták hazájuk, Ravka anyácska hadseregébe. A két fiatalnak életveszélyes küldetésre kell indulnia az Árnyzónába. Ezen az iszonyatos helyen a földöntúli sötétség az úr, ahol valósággal hemzsegnek az emberevő szörnyetegek.

Amikor támadás éri a katonai konvojukat, mindannyiuk élete veszélybe kerül. Ám Alina ekkor olyan titokzatos erőnek adja tanújelét, amiről mindaddig még ő sem tudott. A csodálatos megmenekülés kiszakítja a hétköznapok világából.. . Meg sem áll a fővárosig, az uralkodó udvaráig, ahol az árva lány is a Grisa testvériség tagja lesz. Vezetőjük, a titokzatos Éjúr úgy véli, Alina az, akire oly régóta vár Ravka sokat szenvedett népe. A legfőbb varázsló szerint az Alinában rejtőző erő képes lesz elpusztítani az Árnyzónát.

A cári udvar fényűző forgatagában sokan Éjúr új kegyeltjének tartják a lányt, aki csak nehezen tud beilleszkedni Mal nélkül. Miközben hazája egyre nagyobb veszélybe kerül, feltárul előtte egy hajmeresztő összeesküvés. Dönteni kell. Szembeszáll a birodalom leghatalmasabb nagyuraival? Egyedül a múltja mentheti meg… hogy Alina megmenthesse a jövőt.



A Hat varjú fülszövege: 


Ketterdam: nyüzsgő nemzetközi kereskedelmi csomópont, ahol jó pénzért minden megkapható Ezt pedig senki nem tudja jobban, mint Kaz Brekker, a kivételes tehetségű bűnöző. Kaz veszélyes küldetésre kap megbízást, és cserébe olyan gazdagságot kínálnak neki, ami legvadabb álmait is felülmúlja. Egyedül viszont képtelen sikerre vinni a vállalkozást…

Egy bosszúszomjas elítélt.

Egy szerencsejáték-függő mesterlövész.

Egy különleges múltú szökevény.

Egy Kísértet néven ismert kém.

Egy varázserejét a nyomornegyedben kamatoztató szívtörő.

Egy tolvaj, aki a leglehetetlenebb helyzetekből is kiszabadul.

Hat veszélyes törvényenkívüli és egy lehetetlen vállalkozás. Kaz csapata az egyetlen, ami megmentheti a világot a pusztulástól – ha előbb ki nem nyírják egymást.

Nincsenek megjegyzések