Breaking News

Film készül Christopher Paolini legújabb könyvéből

Christopher Paolini legújabb könyvének filmes jogai elkeltek!

A jogokat a Made Up Stories és a Snoot Entertainment vette meg. A Made Up Stpries vezetője korábban producere volt többek között a Hatalmas kis hazugságoknak, most pedig Lupita Nyong'oval forgatnak filmet. 



Az Álmok a csillagok közt adaptációjának forgatókönyvét Paolini maga írja, nővérével, Angelával karöltve - és mindketten executive producerei is a projektnek.

Ez talán megnyugtatásul szolgálhat azoknak, akik korábban már rossz tapasztalatokat gyűjtöttek az Eragon nem éppen könyvhű és megbukott adaptációja kapcsán.

Fülszöveg:

KIRA NAVÁREZ MINDIG IS ÚJ ÉLETFORMÁK FELFEDEZÉSÉRŐL ÁLMODOZOTT.
DE MOST EGY RÉMÁLOMBAN ÉBREDT.

Kira Navárez xenobiológus egy kolonializálatlan bolygón végzett rutinszerű felmérés során idegen életforma nyomaira bukkan, a váratlan találkozás azonban az első pillanatok csodáiból a rémálmokba taszítja.
A sorsfordító találkozás hatására a misszió minden tagja halálos veszélybe kerül, és Kirának is menekülnie kell a túlélésért. Eközben kitör a galaktikus háború a csillagok közt, a Föld és gyarmatai a megsemmisülés szélére kerülnek, és az emberiség sorsáért folytatott elszánt küzdelem a galaxis legtávolabbi pontjaiba sodorja Kirát. Ez az utazás nemcsak őt, hanem a történelem egész menetét is átalakítja. És Kira lehet az emberiség egyetlen és legnagyobb reménye…
Az Álmok a csillagok közt a személyes emberi erő, az együttérzés és a félelem lenyűgöző könyve, egyszerre grandiózus űreposz és óda a science-fiction irodalmához.

Nincsenek megjegyzések