Breaking News

Így építettük meg a LEGO Kóbor Grimbuszt

Instagramon és Facebookon már megosztottam, hogy szuper ajándékot kaptam a névnapomra: egy LEGO Kóbor Grimbusszal lepett meg anyum és az egyik nővérem.Már jó ideje szemezek vele, de sajnos a büdzsémbe nem fért bele. De most!

Régóta nem legóztam már, legutoljára akkor, amikor az unokatestvérem két fiával játszottunk, azt hiszem, akkor Star Wars űrhajókat építettünk. Illetve az unokahúgom is legózik már, de ő a nagyobb projektekhez még túl kicsi.

De ez is olyan, mint a biciklizés, simán visszarázódtam - ráadásul ketten raktuk a párommal.

Az talán nem volt a legjobb döntés, hogy késő délután álltunk neki, mert időközben ránk esteledett, és újfent megállapítottam, hogy azért a kis darabkák miatt természetes fénynél jobb az ilyenekkel elszötymörögni. 

A Kóbor Grimbusz egyébként nagyon menő a végére, van benne ágy, utazóláda, helyén van a szottyadt fej, a himbálózó lámpa... Bár egy kicsit kisebb, mint amilyennek gondoltam, de így is nagyon tetszik, és külön pirospont, hogy nyitható az oldala. 

Néhány figura is volt a buszhoz, bár nem annyi, mint amennyit a képen láthattok - a többit még korábban gyűjtöttem össze. 

És ha már fotók: útközben igyekeztem fotózni ehhez a bejegyzéshez, bár azért az izgalmakat nem adják vissza. 


És most, hogy ezt kész - van kedvetek játszani egy kicsit?
Tegnap készítettem egy Kóbor Grimbusz kvízt! 


Nincsenek megjegyzések