Breaking News

Itt az Apollón próbái sorozat első kötetének magyar borítója!

Ahogy korábban már megírtam, a Percy Jackson világához szervesen kapcsolódó Apollo sorozattal folytatja a Rick Riordan életmű kiadását a Könyvmolyképző.

A fülszöveg már régebben felkerült a kiadó oldalára, most viszont végre megérkezett a magyar borító is - és szuper hír, hogy ahogy eddig is, most is átvették az eredeti borítót!




A sorozat címe magyarul Apollón próbái lesz, az első kötet a The Hidden Oracle pedig magyarul Az elrejtett orákulum címet kapta.

A magyar fülszöveg:

Mi a legnagyobb büntetés egy halhatatlan számára?
Ha emberré változtatod.
Apollón úgy felbőszíti az apját, Zeuszt, hogy az letaszítja őt az Olimposzról. Legyengülten és összezavarodva, egy hétköznapi tinédzser képében landol New Yorkban. Az égi hatalmától megfosztott négyezer éves istenségnek meg kell tanulnia, hogyan maradjon talpon a modern világban, amíg vissza nem férkőzik Zeusz kegyeibe.
Apollónnak azonban sok ellensége van: istenek, szörnyek és halandók, akik végleg el akarják pusztítani az egykori olimposzit. Apollónnak segítségre van szüksége, és csak egyetlen esélye maradt… a modern félistenek gyűjtőhelye, amit Félvér Tábor néven ismernek.
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

A szériához egy sor rendkívül vicces könyvelőzetes is készült, ezeket meg tudjátok nézni ITT és ITT

Nincsenek megjegyzések