Breaking News

60 oldalnyi Clary-Jace anyagot oszt meg Cassandra Clare!




Cassandra Clare az utóbbi időben némileg visszavett a közösségi médiás jelenlétéből - bár persze amilyen aktív, még így is sokkal több mindent osztott meg, mint nagyon sok szerző a legjobb napjain.

Ezzel együtt ő maga is elismerte, hogy a határidői miatt kicsit hátrébb lépett a közösségi médiától, és a legtöbb dolgot inkább hírlevélben kommunikálta. 

Most kapott egy kérdést annak kapcsán, karácsonyra számíthatunk-e esetleg valamilyen új Clary-Jace novellára, amire a válasz egyértelmű nem volt: gőzerővel dolgozik a felnőtt fantasy Sword Catcher című könyvén, illetve a Chain of Thorns-on.

Viszont tartogatott meglepetést, ez a kérdés pedig tökéletes alkalom arra, hogy megossza. 

Az évek során rengeteg extra tartalmat írt a Clary-Jace párosról, amelyek vagy a neten vagy valamelyik könyv extrájaként jelentek meg. Hogy a posztjában említett spoileresebb tartalmakat ne soroljam, ilyenek például azok az extra írások, amikben például láthatjuk Jace szemszögéből az első találkozását Claryvel, az első csókjuk Jace szemszögéből és még sorolhatnánk. (A csókos novella magyar fordítását már itt is megosztottam, úgyhogy azt linkeltem, ha lenne kedvetek elolvasni.)

Ebből Cassie összesen 60 oldalt szedett össze most!

Az ünnepek alkalmából ezeket összefűzték egy kvázi e-könyvvé, benne egy felvezető szöveggel Cassie-től, illetve illusztrációkkal (feltételezhetően Cassandra Jeantől, a beharangozó illusztráció is az ő munkája.). 




A 60 oldalas pdf ingyenesen letölthető lesz mindenkinek, aki feliratkozott az írónő hírlevelére. Így ha esetleg még nem tettétek, most érdemes rá feliratkozni, mert jövő hét elején érkezik a Clary-Jace extravaganza a hírlevél feliratkozóknak!

1 megjegyzés:

  1. Szia. Esetleg ezt a 60 oldalas kis írást meg tudnád osztani az oldaladon?

    VálaszTörlés