Breaking News

Exkluzív kiadás is érkezik a következő Tüskék és rózsák udvara kötethez



A Tüskék és rózsák udvara következő része, az A Court of Silver Flame borítója kapcsán már többször beszélgettünk, először akkor, amikor én is megosztottam a frissen leleplezett borítót.

A sztori nagyon röviden: a sorozat új borítókkal jelent meg odakint, az elejétől kezdve. Az új borító pedig már ebbe a sorba illeszkedik, még ha annak a stílusnak sem felel meg 100%-osan. 

Odakint is sokan kifejezték a csalódottságukat ezzel kapcsolatban, és jó ideig reménykedtek sokan - én is -, hogy az olvasói kommentek hatására születhet valamilyen köztes megoldás - például mint amilyen a kifordítható borító Cassandra Clare új Magnus könyvénél.

Sajnos viszont ilyen hírt nem kaptunk.

Így hát ma reggel, amikor láttam, hogy készül egy exkluzív kiadás is az ACOSF-hoz, a remény szikrája ott volt bennem - sajnos nem sokáig.

Az exkluzív kiadás borítója ugyan nekem jobban tetszik, mint az eredeti, de igazából ez sem hajaz a legkevésbé sem a régi változatra.

A kiadás Sarah digitális eseményein lesz elérhető, korlátozott mennyiségben.

Addig is ha valaki szeretne beleolvasni a könyvbe, az eddigi két részletet IDE és IDE kattintva olvashatjátok angolul és magyarul is.



Nincsenek megjegyzések