Breaking News

Film készülhet a Red, White & Royal Blue-ból

Teljesen abban a hitben éltem, hogy ezt a remek hírt már megosztottam veletek, de látom, hogy rosszul emlékeztem.

Úgyhogy most a Vörös Pöttyös Facebook csoport Red, White & Royal Blue hétvégéjének örömére megtesszük.

A könyvből ugyanis adaptáció készül!

A könyv jogaira való licitálást az Amazon Studios nyerte meg, az adaptációt pedig Ted Malawer készíti a könyvből, a Berlanti Productions produceri segítségével - utóbbinál olyan produkciók készültek már, mint A zöld íjász, a Supergirl és a Flash sorozatok, a Superman és Lois sorozat, a Riverdale, és olyan adaptációk, mint A légikísérő, a Te, a Nemterhes...

Ráadásul olyan cégeket licitált túl az Amazon, mint a Paramount és a Warner Bros.

Bár ezekben az esetekben, ennyire a dolgok elején még könnyen előfordulhat, hogy nem készül el az adaptáció, de ilyen háttérrel meglepne, ha nem lenne belőle végül valami. Szurkoljunk!
A könyv fülszövege:

Mi történik, ha egymásba szeret
az amerikai elnök fia és a walesi herceg?
Mikor édesanyját megválasztják az Egyesült Államok elnökének, Alex Claremont-Diazból azonnal afféle királyi herceg lesz, amerikai módra. Jóképű, karizmatikus, zseniális – a mai fiatalokhoz szóló színarany a marketingcsapat kezében.

Csak egyetlen gond van vele: ellenséges érzelmei egy valódi herceggel, Henryvel szemben az óceán túlpartjáról. És mikor a bulvársajtó kezébe kerül egy fénykép Alex és Henry botrányos összecsapásáról a walesi trónörökös esküvőjén, ez már az amerikai-brit kapcsolatokra is hatást gyakorol.

A család- és államfők kárenyhítési tervvel állnak elő: megrendezik a két rivális megbékélését. Ám ami eleinte csak az Instagramnak szóló, megrendezett barátság, hamarosan elmélyül, és veszélyesebb lesz, mint azt ők ketten valaha várták volna. Alex azon kapja magát, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott a korántsem régimódi Henryvel, ami befolyásolhatja az elnökválasztási kampányt, a feje tetejére állíthat két országot, és kérlelhetetlenül felveti a kérdést: a szerelem végső soron megmentheti a világot?

Két nemzetközi celeb élete testközelből,
és a megkerülhetetlen kérdés: vállaljuk-e magunkat?

Nincsenek megjegyzések