Breaking News

Tavaszi háttérzenék és háttérzajok könyvmolyoknak - munkához, tanuláshoz is!
Még decemberben megosztottam egy bejegyzést, amiben téli-karácsonyi hangulatú videókat osztottam meg, amiket akár olvasás közben is lehet olvasni - nyilván embere válogatja, ki szereti az ilyesmit.

Úgy láttam, szerettétek ezt a bejegyzést, úgyhogy arra gondoltam, ha már - legalábbis hivatalosan - itt a tavasz, jöjjön egy tavaszi gyűjtemény is!

Ezúttal is lesznek semlegesebb és fandomhoz kapcsolódó videók is.


Tavaszi teaidő, madárcsicsergős-csordogálós háttérrel:
Sőt! Ezt a teát áthelyezhetjük akár kintre is:
Ez egy egészen varázslatos változat:
Ez egy kicsit cozybb, kicsit közelebb áll az őszi változathoz - van benne dorombolás meg villámlás -, viszont madárcsicsergés is!
Aztán van néhány, ami nem kifejezetten tavaszi, eléggé univerziálisak. De most, hogy nincsenek éttermek, kávézók, szerintem különösen jól jöhet mindenkinek - ugyanis ezek könyves kávézó hangjai. Viszont fontos megjegyezni, ezek zenések is, különböző stílusú kávéházi háttérzenék is szólnak alattuk. 
Láthatjátok a hosszú címben, melyiknél milyen háttérhangok vannak még, nekem az első a személyes kedvencem, abba jutott lapozás is.

És ha valaki könyves kávézó helyett "könyvtárba menne", arra is van lehetőség. Figyelem, ez nem az a régi típusú könyvtár, amilyenek az őszi videókban voltak, hanem egy mai, modern könyvtár.
Meg még egy hasonló stílusú:
Ez megint csak egy kicsit ősziesebb hangulatú videó - ropogó tűzzel, régi könyvtárral -, viszont ebben is vannak tavaszi madárhangok is:
És hogy kicsit konkrétabb könyves vizekre evezzünk - egy kis roxforti tavasz?

Vagy akár rögtön egy roxforti tanóra?

És egy a Megyéből:

És még egy kis Középfölde:

Egy kis tavaszi Bridgerton változat?


Nincsenek megjegyzések