Breaking News

Szereplős könyvelőzetest kapott a legújabb Becky Albertalli könyv
Két héten belül megjelenik a Simon és a Homo sapiens-lobbi szerzőjének, Becky Albertallinak a legújabb könyve angolul, és most kapott egy új könyvelőzetest is. 

Bevallom, én nagyon szeretem a könyvelőzeteseket, de nincsen sok belőlük, és eléggé változó minőségűek. Még ritkább, hogy valakinek a könyvéhez élőszereplős előzetes készüljön.

Becky Albertalli Kate in Waiting című könyvéhez viszont most készült egy!

 


A történet színházas gyökerekkel rendelkezik. Kate és a legjobb barátja, Anderson mindent együtt csinálnak, de azt azért túlzásnak érzik, hogy elválaszthatatlanok lennének. Aztán egy ponton be is üt a probléma a kapcsolatukban: megjelenik az életükben a srác, akibe mindketten bele vannak zúgva. De mi van, ha az elképzelésük a srácról sokkal jobb, mint a valóság?


Az angol fülszöveg:

From #1 New York Times bestselling author and rom-com queen Becky Albertalli comes a buoyant new novel about daring to step out of the shadows and into the spotlight in love, life, and, yes, theater.
Contrary to popular belief, best friends Kate Garfield and Anderson Walker are not codependent. Carpooling to and from theater rehearsals? Environmentally sound and efficient. Consulting each other on every single life decision? Basic good judgment. Pining for the same guys from afar? Shared crushes are more fun anyway.
But when Kate and Andy’s latest long-distance crush shows up at their school, everything goes off-script. Matt Olsson is talented and sweet, and Kate likes him. She really likes him. The only problem? So does Anderson.
Turns out, communal crushes aren’t so fun when real feelings are involved. This one might even bring the curtains down on Kate and Anderson’s friendship. 

Nincsenek megjegyzések