Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Már a héten megjelenik a Mirage folytatása!

Somaiya Daud Mirage sorozatának első részéről én magam is írtam még 2019-ben, blogturné keretei között.

Most végre érkezik a folytatást is - senkit ne tévesszen meg, hogy borító alapján nem feltétlenül lehet megmondani, hogy ez bizony ugyanaz a sorozat.

A megjelenés július 31-re várható.
Fülszöveg:

A forradalom küszöbén álló bolygón Amani elszigeteltségre kényszerült. Elszakították a szerelmétől, és lázadó társaival is megszakította a kapcsolatot, hogy ezzel védje a szüleit és a testvéreit. A lázadók melletti kiállása miatt, meglehet, Amani örökre elvesztette Maram bizalmát. Ám a hercegnő sokkal bonyolultabb személyiség, mint az első pillantásra tűnik, és Amani újra a szeszélyeinek kiszolgáltatva találja magát. Egyetlen rosszul sikerült lépés, és kivégzik felségárulásért.
Maram és Idris esküvőjenek előestéjén Amani váratlan ajánlatot kap: ő vesz részt az esküvői szertartáson, cserébe a hercegnő titokban tartja az összeesküvőkkel való kapcsolatát. A magára hagyott, kétségbeesett Amani újra az udvari intrikák középpontjába kerül, és a hercegnő nevében lavírozni kezd a veszélyes frakciók között. Ám a királyi udvar nem teljesen az, aminek gondolja! Miközben egyre tisztábban bontakozni kezd a fejében egy kockázatos terv, és a lázadók is egyre elszántabban készülnek a támadásra, Amani egyre inkább hinni kezdi, hogy világa számára mégis van jövő. Azonban minden egyes döntésének megvan a maga ára. Kockáztathatja-e a hozzá legközelebb álló szeretteit egy háborúért, amelynek megnyerésében még csak biztos sem lehet?

Nincsenek megjegyzések