Breaking News

Érkezik magyarul a Bridgerton család kiegészítő könyve!




A Bridgerton család sorozat sikerén felbuzdulva a Gabo Kiadó olyasmit lépett meg, amire nem is számítottam: újabb Bridgerton kötetet adnak ki.

Ezt a könyvet ebben a formában ne keressétek angolul, ugyanis a magyar kötetben megjelenő két történet, a Harminchat Valentin-napi üzenet és Az első csók odakint külön kötetekben jelentek meg. Ezek angolul Lady Whistledown nevével fényjelzett, más szerzők írásait is tartalmazó antológiakötetekben jelentek meg. Ha valakit érdekel, a két könyv címe The Further Observations of Lady Whistledown és Lady Whistledown Strikes Back - én az egyiket be is szereztem már angolul, mert egyáltalán nem reméltem, hogy magyarul is megjelenhet. 

De most érkezik!

Így tehát egyelőre nem arról a Bridgerton kiegészítő kötetről van szó, ami novemberben jelenik meg angolul, és amit már én is beharangoztam. Ha valaki esetleg lemaradt, erre a könyvre gondolok.


Az új magyar Bridgerton könyv fülszövege:

Amikor Julia Quinn nagysikerű A herceg és én című regényében megteremtette Lady Whistledown alakját, nem is álmodott arról, hogy a karakter önálló életre kel. Világszerte olvasók sokaságát bűvölte el kilétének titokzatossága.

Ebben a kötetben két csodálatos szerelmi történetet talál az olvasó – Harminchat Valentin-napi üzenet és Az első csók –, melyekről Lady Whistledown társasági lapja részletesen tudósít. Mindkét elbeszélésben találkozhatunk a már jól ismert Bridgerton család néhány tagjával is.

Nincsenek megjegyzések