Breaking News

Befutott a következő Colleen Hoover kötet magyar borítója és fülszövege

Hamarosan magyarul is érkezik Colleen Hoover Regretting You című regénye, amit azt hiszem, sokan fogunk kérdés nélkül beszerezni.

Az új könyv magyar fülszövegének első változata már eddig is olvasható volt a Könyvmolyképző webáruházában, most viszont felkerült a magyar borító is. 
Tervezett fülszöveg:

*

Hogy szedd össze a szilánkokat, ha nincs ragasztó, ami egyben tartja?

Morgan Grant és tizenhat éves lánya, Clara, a legkevésbé sem szeretne hasonlítani egymásra.

Morgan elszántan meg akarja óvni a lányát attól, hogy ugyanazokat hibákat kövesse el, mint ő maga: túl fiatalon teherbe essen és férjhez menjen. Morgannek akkor félre kellett tennie az álmait.

Clara nem akar anyja nyomdokaiba lépni. És az ő kiszámítható anyukájával amúgy sincs bennük semmi közös, fikarcnyi sem.

Harcos természetükkel és egymásnak ellentmondó céljaikkal Morgan és Clara rettenető nehezen tud együtt élni. Csak Chris tud békét hozni a családi otthonba, Morgan férje, Clara apukája, a család oszlopa. De ez a béke darabokra törik, mikor Chris karambolozik – tragikusan és sok kérdést felvetve. A szívet tépő és tartós következmények jóval túlnyúlnak Clarán és Morganen.

Morgan küszködik, hogy megint felépítsen mindent, ami összetört körülöttük, és végül annál talál vigaszra, akitől a legkevésbé várná. Közben Clara egy olyan fiú felé fordul, akitől eltiltották. Minden egyes nap újabb titok, neheztelés, félreértés választja el anyát és lányát. Már-már annyira, hogy talán lehetetlen visszatalálniuk egymáshoz.

A rémálmod, amit mégis túl lehet élni?

Nézz a mélyére!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!) 

Nincsenek megjegyzések