Breaking News

Itt a Chain of Gold - Aranylánc magyar borítója és fülszövege!

Idén év végén két Cassandra Clare könyv is várható: a Magnusos trilógia következő részéről már írtam, az már elő is rendelhető. Jön viszont a The Last Hours, Az utolsó órák sorozat nyitókötete is, amire szerintem már sokan vártak idehaza, hiszen ez a sorozat a Pokoli szerkezetek főszereplőinek gyerekeiről szól - sok lesz az ismerős arc és név. 

Az eredeti borító egészen gyönyörű, és szerencsére ezt a magyar kiadáshoz is átvették. Mutatom:


 


Fülszöveg:

*

Az árnyvadászok élete az Edward-korabeli Londonban!

Üdv itt, az elektromos lámpák és a hosszúra nyúlt árnyékok idejében! Vannak, akik a művészetek szépségét ünneplik, vannak, akik az örömöket hajszolják vadul és persze vannak, akik démonokkal küzdenek. Éveken át béke honolt az árnyvadász-világban, James és Lucie Herondale, Will és Tessa gyermekei idillben nőttek fel, szerető családjuk és barátaik körében, történeteket hallgatva a jó diadaláról a rossz fölött, s arról, hogy a szerelem mindent legyőz. De minden megváltozik, amikor a Blackthorn és a Carstairs-család megérkezik Londonba… és velük együtt egy ismeretlen démon is.

James Herondale a nagy szerelemre vár, s úgy véli, hogy megtalálta a gyönyörű és titokzatos Grace Blackthorn személyében. Cordelia Carstairs nagyon szeretne hős lenni, megmenteni a családját a romlástól, titokban tartva a James iránti szerelmét.

Ám amikor katasztrófa sújtja az árnyvadászokat, James, Cordelia és a barátaik vad kalandokba keverednek, hihetetlenül sötét erőkkel találkoznak, és kiderül számukra a hősi lét valódi, kegyetlen ára… mint ahogy a szerelemé is.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések