Breaking News

Befutott Az elveszett város szinkronos előzetese is!
A napokban már sokszor írtam a The Lost City című filmről, szóval talán már nem kell senkinek bemutatnom, de ha esetleg mégis...

Első körben nem az oldalra passzolónak tűnhet a következő hír, hiszen nem egy könyvadaptációról van szó. De a témája miatt szerintem minden könyvmolynak érdemes lesz odafigyelnie rá - leginkább akkor, ha szereti a románcokat.

A The Lost City főszereplőit már tudjuk egy ideje: Sandra Bullock és Channing Tatum. Rajtuk kívül fontos szerep jut a filmben Daniel Radcliffe-nek is, egy cameo erejéig pedig Brad Pitt is feltűnik benne!

De miről szól a történet és mi köze a könyvmolyokhoz?

A hivatalos magyar leírás szerint:

A briliáns de zárkózott írónő, Loretta Sage (Sandra Bullock) pályája során mindig egzotikus helyekről írt a népszerű romantikus kalandregényeiben, melyek címlapján a Dash nevű hőst megjelenítő, jóképű borítómodell, Alan (Channing Tatum) feszít, aki erre a karakterre tette fel az életét. 
 Miközben épp új könyvét promotálja Alannel, Lorettát elrabolja egy különc milliárdos (Daniel Radcliffe), mert azt reméli, hogy az írónő elvezeti őt a legutóbbi könyvében található ősi elveszett város kincséhez. Alan bizonyítani szeretné, hogy a való életben is hős tud lenni, nem csak a könyvek lapjain, így nekivág, hogy megmentse a nőt. 
 A nagyszabású dzsungelkalandba pottyant furcsa párnak össze kell dolgoznia, hogy túléljék az elemek és a gonosztevők csapásait, és megtalálják az ősi kincset, mielőtt örökre elveszne...


Ugye hogy izgin hangzik?

A jó hír, hogy hozzánk is érkezik a film, Az elveszett város címen, a magyar bemutató március 24. lesz.

És megérkezett az előzetes szinkronosan is, íme:

Nincsenek megjegyzések