Breaking News

Futószalagon az Ezüst lángok udvara - nyomdai videó a legújabb Sarah J. Maas könyv készüléséről




A Könyvmolyképző már jó néhányszor meglepett minket kulisszák mögötti fotókkal és videókkal, ezek közül is különösen izgalmasak azok, amikor egyenesen a nyomdai tennivalók sorából kapunk ízeltítőt.

Ezúttal is a nyomdából kaptunk videót, azt láthatjuk, hogyan készül Sarah J. Maas legújabb Tüskék és rózsák udvara regénye, az Ezüst lángok udvara.

Nézzétek csak:





A könyv fülszövege:

Féktelen erő.
Féktelen szenvedély.
Nesta Archeron mindig is ingerlékeny és büszke volt, hirtelen gerjed haragra, és lassan bocsát meg. Mióta az Üstbe kényszerítették, és akarata ellenére főtündérré vált, nehezen találja a helyét a különös, veszedelmes világban, ahol él. Úgy tűnik, képtelen túllépni a Hybern elleni háború rémségein és mindazon, amit ott elveszített.

És van valaki, aki mindenki másnál könnyebben feldühíti: Cassian, a sok csatát megjárt harcos, aki a Rhysand és Feyre uralta Éjszaka udvarában betöltött pozíciója miatt folyamatosan Nesta útjába keveredik. De Cassian nem csak a haragját szítja fel. Le sem tagadhatnák a kettejük közötti szikrákat – és a szenvedélyük fellángol, amikor kénytelenek egy fedél alá költözni.

Mindeközben az áruló emberkirálynők, akik az előző háború során visszatértek a kontinensre, veszélyes új szövetséget kötnek, és a vidék törékeny békéjét fenyegetik. A megállításuk kulcsa pedig azon múlik, képes-e Cassian és Nesta szembenézni az őket kísértő múlttal.

Ők ketten belső és külső rémekkel küzdenek a bizonytalansággal teli világban, miközben elfogadást – és gyógyulást – keresnek egymás karjában.

Nincsenek megjegyzések