Breaking News

Hozzánk is érkezik a Harry Potter találkozó Visszatérés Roxfortba címmel
Ahogyan már én is megírtam, idén 20 éves a Harry Potter és a bölcsek köve film, ennek örömére pedig külön ünnepléssel jelentkeznek az HBO Maxon.

A műsorban pedig megvalósul, amire sok Harry Potter rajongó vágyott: újra együtt lesz Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson - az utolsó HP filmek óta először!

Rajtuk kívül pedig nosztalgiázik még Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch és Christopher Columbus is!

A Wizarding World cikke szerint lesznek eddig még nem látott klipek, mélyinterjúk és meglepetésvendégek is. 

Ráadásul mindezt a londoni Harry Potter stúdióban veszik fel, az ikonikus díszletekben. 

Ez egyébként kicsit olyasminek hangzik, mint a Jóbarátok Reunion volt.

Az HBO Maxra január 1-jén kerül majd fel a tartalom. És immáron hivatalos, hogy nálunk az HBO Go-ra is jön!


Köszöntünk újra a varázsvilágban! A Harry Potter filmek 20. évfordulóját méltó módon ünnepeljük majd, januárban érkezik a Harry Potter - Visszatérés Roxfortba az #HBO GO-ra! ⚡️


Vele együtt pedig megérkezett a plakát magyar változata is:
Egy előzetest már kaptunk az eseményhez, abban viszont a nagy trió nem szerepelt.

És itt az első fotó is a nagy trióról:Ahogy látható, a trió beszélgetése - hol máshol? - a Griffendél klubhelyiségben kapott helyet! 

Érdekes belegondolni, hogy azóta mennyi minden történt velük - Rupert Grint például már apuka! Emma Watson "Disney hercegnő" és feminista nagykövet lett. Daniel Radcliffe pedig halad szépen tovább azon a független filmes-weird vonalon, ahol a HP karrierje végén elindult. 

Ez tényleg olyan lesz, mint egy osztálytalálkozó - ahol kicsit mindannyian az osztály részének érezzük magunkat.

Nincsenek megjegyzések