Breaking News

Már véget is ért a Szerelem Tajvanon forgatása!

Nálunk a Maxim gondozásában jelent meg a Loveboat, ​Taipei, Szerelem Tajvanon címmel tavaly. 




A filmes jogok már korábban elkeltek, most pedig friss hírek érkeztek: már elég szép szereplőgárda gyűjt össze a filmre.

A legújabb szereplő, akit tegnap bejelentettek Cindy Cheung (The Sinner, Awkafina Is Nora from Queens), aki az Ashley Liao, Ross Butler, Nico Haraga és Chelsea Zhang négyeshez csatlakozott.

A forgatás a Deadline információi szerint jelenleg is zajlik Tajpejben, viszont Ross Butler Instagram pont néhány órával ezelőtt jelentette be, hogy bizony már be is fejeződött!

Kaptunk tőle egy képet is:





A filmet Arvin Chen rendezi.


A könyvet én még angolul olvastam, bevallom, nekem nem jött be annyira, de azért várom a friss híreket az adaptáció kapcsán.


A könyv fülszövege:

“Az ​unokatestvéreink is részt vettek ebben a programban – suttogja Sophie. – Titokban tartják, de zéró a felügyelet.”
És ezzel kezdetét veszi Ever Wong hihetetlen nyári kalandja. A tábor hivatalos neve Chien Tan, Tajvan egyik szigorú oktatási programja, amelyre Ever egyáltalán nem vágyott. Helyette azonban egy szerelemhajón találja magát, és a nyár egy „mindent szabad, ami nem tilos” táborba torkollik, ahol mindenkivel összejöhetsz, a felnőttek szemet hunynak minden felett, kígyóvérből készült szaké folyik a csapból, és nonstop éjszakai élet folyik.
Csakhogy minden diáknak van rejtett oldala. Ever az orvosira készül, de titkon szenvedélyesen szeret táncolni. Rick Woo egy Yale-re bejutott tehetséges csodagyerek, aki megkeserítette Ever eddigi életét, de akinek a tökéletessége mögött titok lappang. Sophie Ha odavan a fiúkért és megszállottja a divatnak, de kiderül, hogy megnyerő külsején kívül más érték is van benne. A szexis Xavier Yeh pedig egy szégyellnivaló tényt rejteget, amit senki nem tud róla.
A diákok élete egy nyárra összefonódik, így garantált, hogy Ever számára a tábor örökké emlékezetes marad.

Nincsenek megjegyzések