Breaking News

Megérkezett a Frici & Aranka első előzetese!




Ha valaki beleásta már magát Nyáry Krisztián Így szerettek ők sorozatába, akkor tisztában van vele, milyen érdekesek, sokszínűek és időnként meglepőek íróink-költőink saját történetei.

A Frici & Aranka című filmben pontosan ebből kapunk még egy adaggal! 

Ahogy a filmről írják:

Film a szerelemről, a múlt századelő Budapestjének életéről, az irodalmi, kávéházi kultúráról. New York, Centrál és Hadik, ahol "ott volt Aranka, a királynő, és ott volt Karinthy, a főisten." Akit megidézünk: Ady Endre, Karinthy Frigyes, Kosztolányi Dezső, Tóth Árpád, Déry Tibor, Somlyó Zoltán, Havas Gyula, Németh Andor, és persze Guthi Erzsébet, Kondor Lívia, Klug Bözske, Judik Etel, Harmos Ilona és Böhm Aranka & sokan mások...

Fogadjátok szeretettel a magyar kultúra napján a Frici&Aranka / FILM előzetesét, a Juhász Anna irodalmár - a film kreatív producere - ötlete alapján készülő film írója Vajda Anikó, rendezője Tóth Tamás, operatőre Szecsanov Martin. A Nemzeti Filmintézet támogatásával megvalósuló TV filmet együttműködésben a Karinthy Színházzal a SANZONFILM Studio gyártja, Csáky Attila producer irányításával. Bemutató február közepén!

 
Az előzetes:

Nincsenek megjegyzések