Breaking News

Jön a Szentjánosbogár lányok szerzőjének új regénye - itt a magyar borító, fülszöveg és megjelenési dátum!

Kristin Hannah neve talán most kicsit ismertebb, mint egy-két éve, köszönhetően a Netflix Szentjánosbogár lányok adaptációjának.

Úgyhogy aki már megismerte az írónőt, annak most jó hír: érkezik magyarul az újabb regénye, a Menekülés Alaszkába!

Várható megjelenés: 2022.03.18
Országos megjelenés: 2022.04.14

 Fülszöveg:

Alaszka, 1974.
Kiszámíthatatlan. Könyörtelen. Megszelídíthetetlen.
És van, akinek az utolsó lehetosége.
A vietnámi háborús veterán, Ernt Allbright képtelen beilleszkedni a társadalomba. Amikor sokadjára is elveszíti a munkáját, hirtelen döntést hoz: a családjával északra, Alaszkába költözik, hogy ott boldoguljanak, Amerika utolsó, igazi határvidékén.

A tizenhárom éves Leni serdülőkorának zűrzavarában is abban reménykedik, hogy az új vidék egy jobb jövővel kecsegtet majd a családja számára.

Eleinte úgy tűnik, Alaszkában az imáik meghallgattatásra találnak.

De a tél közeledtével, ahogy sötétség ereszkedik Alaszkára, Ernt gyenge mentális állapota romlásnak indul, a család pedig kezd összeomlani. A külvilág veszedelmei lassacskán elhalványulnak az odabenn lakozó fenyegetés mellett. A vadonban senki más nem mentheti meg őket, csak magukra számíthatnak.

Kristin Hannah regénye emberi sorsokról és egy olyan helyről, melynek sem szépsége, sem veszélyei nem hasonlíthatók semmi máshoz.

Merész, gyönyörű, letehetetlen történet szeretetről és veszteségről, a túlélésért való küzdelemről és a vadságról, amely az emberben és a természetben is ott bujkál.

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

Nincsenek megjegyzések