Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Időutazós sztori Jane Austennal!

Jane Austen, illetve jobban mondva, valamiképpen Jane Austenhoz kapcsolódó könyvekből mostanában nincs hiány. 

Mind a modern Austen sztorik, mind a mindenféle rajongós-fanfictionös sztoriból akad jó néhány, de még Jane Austen nővéréről is jelent meg regény. 

Ezúttal egy újabb modern változat érkezik, ami nem Austen regényeihez, hanem Austen személyéhez kapcsolódik - időutazással.  

A megjelenés július végére várható.

A fülszöveg:

A távoli jövőből azzal a megbízással küldenek két kutatót a múltba, hogy férkőzzenek Jane Austen, az akkor már híres írónő közelébe, és szerezzék meg tőle A Watson család története című kéziratát, amelyről azt feltételezik, hogy az írónő befejezte, de bizonyos okok miatt meg akarta semmisíteni.
Rachel Katzman és Liam Finucane a jövőből érkezik 1815-be, Angliába. Magukat vagyonos ültetvényesnek kiadva próbálják megtalálni a módját, hogyan ismerkedhetnének meg Jane Austennel. Rachel és Liam az írónő egyik testvérén, Henryn keresztül próbál Jane közelébe férkőzni. Ám amikor szembesülnek a korabeli viszonyokkal és Jane gyógyíthatatlan betegségével, azzal az etikai problémával állnak szemben, hogy van-e joguk megváltoztatni a múltat.

Nincsenek megjegyzések