Breaking News

Előkészületben a következő Árnyvadász könyv - már olvashatjuk a fülszöveget!


 
Azt hiszem, ennek a hírnek nagyon sokan fognak örülni: már felkerült a Könyvmolyképző webshopjába a legújabb Cassandra Clare könyv!

Az utolsó órák második része magyarul a Vaslánc címet kapta.

Pontos megjelenési dátum még nincs, de a kiadó év végére ígérte a könyvet - és a fülszöveg első változata már olvasható is. 


A fülszöveg első változata:

*Az árnyvadászoknak el kell kapniuk egy gyilkost az Edward-korabeli Londonban a New York Times bestsellerlistájának élére került Aranylánc veszélyes és romantikus folytatásban Cassandra Clare-től, a New York Times és az USA Today bestsellerszerzőjétől. A Vaslánc egy árnyvadász-regény.
Cordelia Carstairsnek mintha mindene meglenne, amit valaha is akart. Hamarosan feleségül megy James Herondale-hez, a fiúhoz, akibe kislánykora óta szerelmes. Új élete van Londonban a legjobb barátnőjével, Lucie Herondale-lel és James elbűvölő társaival, a Vidám Zsiványokkal. Nemsokára visszatér hozzá az imádott apja. És ő a Cortana birtokosa, a legendás hősi kardé.
Az igazság viszont sokkal kegyetlenebb. James és Cordelia házassága egy hazugság, Cordelia hírnevének megmentéséért kerül rá sor. James a rejtélyes Grace Blackthornba szerelmes, akinek a bátyja, Jesse évekkel ezelőtt meghalt egy tragikus balesetben. A Cortana égeti Cordelia kezét, amikor hozzáér, az apja pedig megkeseredett és dühös. És egy sorozatgyilkos vette célba London árnyvadászait, aki a sötétség leple alatt öl, hogy aztán nyomtalanul eltűnjön.

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Ha már, gondoltam, beteszem az animált borítót, amit annak idején készítettem: 

Nincsenek megjegyzések