Breaking News

Érkezik a Bridgertont követő új modern, kosztümös film alapjául szolgáló könyv

Már többször írtam az egyik Bridgertont követő új, modern kosztümös adaptációról, a Mr. Malcolm's Listről.

Hamarosan érkezik a könyv magyarul is, a Könyvmolyképző gondozásában - és már van magyar borítónk és fülszövegünk is.

A borító a filmes lett, mutatom:

Fülszöveg:

”Egy délceg hős, akinek van még mit tanulnia a szerelemről.”
– Amanda Quick bestsellerszerző

Ha egy öntelt agglegény kizárólag olyan hölgyet tud feleségnek elképzelni maga mellé, aki megfelel a szigorú feltételeinek, megérdemli a leckéztetést – és ez örök igazság.

A tekintetes Jeremy Malcolm feleséget keres, de nem akármilyet.
Menekül a vagyonára áhítozó nők elől, és igyekszik megtalálni azt a hölgyet, aki a gondosan összeállított listáján szereplő kritériumoknak sorra megfelel.
Ám egyre fogy a remény, mert hiába keresgél évek óta, nem leli a tökéletes társat. Ekkor érkezik a városba Selina Dalton kisasszony…

Selina, aki egy plébános lánya, nem tudhat nagy vagyont magának, és a felsőbb körökben sem járatos. Amikor a barátnője, Julia meghívja Londonba, nagyon boldog – egészen addig, amíg ki nem derül, hogy részt kell vennie egy fondorlatos tervben, mellyel Julia bosszút akar állni Mr. Malcolmon. Selina vonakodva egyezik bele, különösen, miután személyesen is megismeri az ellenállhatatlan Mr. Malcolmot, aki úgy tűnik, mégsem olyan öntelt gazember, mint amilyennek Julia jellemezte.

Ám amikor Mr. Malcolm az elérhetetlen lajstroma alapján kezdi méregetni Selinát, a lány úgy dönt, ő maga is meghatározza a kívánalmakat, amiket egy férjjelöltben látni kíván. És ha Mr. Malcolm meg akar felelni ezeknek, fel kell fednie az igazi énjét...

Lubickolj a régenskor üde romantikájában! 


Az adaptáció előzetese:

Nincsenek megjegyzések