Breaking News

Film készül a The Love Hypothesis - A szerelem képlete könyvből!




Nálunk nem is olyan régen, a Könyvfesztiválra jelent meg a Maxim Kiadó gondozásában Ali Hazelwood The Love Hypothesis, vagyis magyar címén A szerelem képlete könyve. 

A könyvnek hatalmas rajongótábora van, és ennek most meglett az eredménye is: elkeltek a regény filmes jogai. 

A jogokra a Bisous Pictures csapott le, Elizabeth Cantillon (Charlie angyalai, Meggyőző érvek [Netflix]) és az MRC Film produkciós cége.

A hírt a szerző is megosztotta:




A könyv fülszövege:

Harmadéves ​doktorandusz hallgatóként Olive Smith nem hisz a tartós romantikus kapcsolatokban, de a legjobb barátnője igen, és emiatt kerül ebbe a helyzetbe. Ahhoz, hogy Anh-t meggyőzze, hogy randizik és jó úton halad a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” felé, többre van szüksége néhány kézlegyintéses Jedi-trükknél. A tudósoknak bizonyítékok kellenek. Úgyhogy, mint bármelyik magára valamit is adó biológus, Olive pánikba esik és megcsókolja az első férfit, akit meglát.
Ez a férfi nem más, mint Adam Carlsen, a fiatal, menő egyetemi tanár, aki közismert seggfej. Ezért Olive teljesen padlót fog, amikor a Stanford ügyeletes labor-zsarnoka beleegyezik, hogy titokban tartja a színjátékot, és a kamupasija lesz. De amikor egy nagy tudományos konferencia félresikerül, és Olive karrierje Bunsen égőre kerül, Adam újra meglepi határozott támogatásával és még határozottabban… kockás hasával.
Hirtelen a kis kísérletük veszélyesen közel kerül ahhoz, hogy lángra kapjon. Olive pedig rájön, hogy egy szerelemmel kapcsolatos hipotézisnél csak az bonyolultabb, ha a saját szíve kerül a mikroszkóp alá.


 

 

Nincsenek megjegyzések