Breaking News

Itt az első előzetes az Az ​ágybérlő adaptációjához!





Itthon a General Press gondozásában jelent meg Beth O'Leary Az ​ágybérlő című chick-lit kötete, amiből - ahogyan korábban már megírtam - most adaptáció készült!

A Paramount+ rendelte be a hat részes sorozatot, amit le is forgattak és most megérkezett az első előzetes!

A sorozatban Jessica Brown Findlay (Downton Abbey, Brave New World) és Anthony Welsh (The Great) a főszereplők, akiknek furcsa módon ugyanazon az ágyon kell osztozniuk anélkül, hogy találkoznának - legalábbis egy ideig.




Az első előzetes:





A film az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Kanadában december 1-jén debütál, Amerikában és a nemzetközi piacon pedig a tervek szerint 2023 tavaszán.



A könyv fülszövege:

Az új Jojo Moyes… Megvan benne a Mielőtt megismertelek összes hozzávalója. Cosmopolitan

Tiffy és Leon egy lakásban laknak.
Tiffy és Leon ugyanabban az ágyban alszanak.
Tiffy és Leon még sosem találkoztak…

Tiffynek egy olcsó albérletet kell találnia. Méghozzá azonnal. Leon éjszakánként dolgozik, és meglehetősen pénzszűkében van. A barátaik azt gondolják, hogy elment a józan eszük, de ők úgy érzik, megtalálták a tökéletes megoldást: amíg Tiffy dolgozik, a férfié az egyágyas lakás, a fennmaradó időben viszont a nőé.
A helyzetüket tovább bonyolítja egy megszállott expasi, egy követelőző ügyfél, nem beszélve egy igazságtalanul bebörtönzött fivérről, így hamar rá kell jönniük, hogy ha jól akarják érezni magukat az otthonukban, akkor minden szabályt fel kell rúgniuk…

Nincsenek megjegyzések