Breaking News

Itt az Enola Holmes 2. két előzetese szinkronos változatban is

Az Enola Holmes 2. előzeteseit én is megosztottam, viszont a Netflix Youtube csatornájára mindig csak felirattal kerülnek fel ezek. 

De most hozom a két előzetes szinkronos változatát is. 


A Netflix hivatalos leírása a sorozatról:

Enola Holmes elvállalja első ügyét nyomozóként, de ahhoz, hogy megfejtse az eltűnt lány rejtélyét, szüksége lesz barátai - és bátyja, Sherlock - segítségére.


Az új előzetes alatti hosszabb leírás:

MINDENT VAGY SEMMIT. Az Enola Holmes 2. november 4-től látható kizárólag a Netflix műsorán.

Miután diadalmas sikert aratott első ügyével, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) híres bátyja, Sherlock (Henry Cavill) nyomdokaiba lép, és saját ügynökséget nyit – azonban kénytelen ráébredni, hogy az élet női nyomozóként nem habostorta. Beletörődve a felnőttkor rideg valóságába, Enola már arra készül, hogy lehúzza a rolót, amikor egy nincstelen gyufaárus lány megbízza Enolát első hivatalos ügyével: keresse meg eltűnt testvérét. Ez az eset azonban a vártnál sokkal rejtélyesebbnek bizonyul. Enola veszélyes új világban találja magát, és megfordul London baljós gyáraiban, színes koncerttermeiben, legmagasabb társadalmi rétegeiben és Baker Street 221B épületében. Miközben fellobbannak egy halálos összeesküvés szikrái, Enolának barátai – és Sherlock – segítségét kell kérnie, hogy megfejtse a rejtélyt. A játék, úgy tűnik, újra elindult!

Az ENOLA HOLMES 2. rendezője Harry Bradbeer, forgatókönyvírója Jack Thorne, ötletgazdája pedig Harry Bradbeer és Jack Thorne. A főbb szerepekben Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster és Helena Bonham Carter látható.


Az Enola Holmes 2. november 4-én debütál a Netflixen.


A két előzetes:


Nincsenek megjegyzések