Breaking News

Még idén érkezik az Outlander 7. könyvének 2. kötete - Itt a magyar fülszöveg és borító!

Még az idén érkezik az újabb Outlander kötet, a hetedik könyv második fele - és a fele szó senkit ne tévesszen meg, így is 576 oldalas lesz! 

Van már borítónk és fülszövegünk is. Előbbi senkinek nem lesz óriási meglepetés, ugyanaz a borító, mint az első résznél, a mintha itt viszont arany helyett ezüst színt kapott - ahogy az előző kétkötetes Outlanderek esetében is volt. 

A fülszöveg:

A mestermű folytatódik!
Jamie Fraser, a volt jakobita, akit magával sodornak a lázadások, három dolgot tud biztosan az amerikai felkelésről: az amerikaiak fognak nyerni; ha a győztesek oldalán harcol, az még nem garantálja
a túlélést; és inkább meghalna, mint hogy egy puskacső mentén kelljen szembenéznie törvénytelen fiával – a brit hadsereg fiatal hadnagyával.

Claire is tudja, hogy az amerikaiak fognak nyerni, de a győzelem végső árával ő sincs tisztában. Addig azonban, amíg cseppnyi beleszólása is van a dologba, Jamie élete és boldogsága nem lesz része ennek az árnak.

Közben a huszadik század viszonylagos biztonságában Jamie és Claire lánya, Brianna és a férje, Roger MacKenzie új otthonra találtak a történelmi, skót birtokon, ahol Claire levelein keresztül megelevenedik a lány szüleinek két évszázaddal korábbi története. Az oldalak Claire harci sérülésektől
szenvedő férje iránt érzett szerelméről mesélnek, illetve az utazásukról Észak-Karolinából a nyílt tenger felé, ahol találkoznak egy privatérral, és tengeri csatába keverednek. Ám Brianna és Roger nemcsak a felmenőik, hanem a saját sorsukra utaló nyomokat is keresik. Mert a MacKenzie család jövője a felföldön rejtélyesen, végérvényesen és szorosan összefonódik a háború tépázta gyarmati Amerika történelmével.

A káprázatos és világszerte kirobbanóan sikeres Outlander saga 7. része.
Légy a részese!

Nincsenek megjegyzések