Breaking News

Befutott a Lockwood és Tsa. adaptáció újabb előzetese!




Az Animusnál jelent meg annak idején Jonathan Stroud Lockwood és Tsa. sorozatának első része, igaz, a széria végül kaszát kapott náluk, és az első résznél nem jutott tovább a magyar megjelenés. 

De ahogy már korábban megírtam, lehet, hogy most új lendületet ad neki az, hogy jön belőle az adaptáció a Netflixre.

Egy előzetest már kaptunk korábban is, most pedig befutott egy újabb!



A sorozat főszereplői között pedig ott van az a Ruby Stokes, aki Francescát alakította A Bridgerton család első két évadában, és pontosan e miatt a projekt miatt szállt ki onnan.

Mellette két új fiatal színészt láthatunk már biztosan az adaptációban: Cameron Chapmant és Ali Hadji-Heshmatit. 




Az új előzetes:




A Netflix leírása róla:

Londonban, ahol a legtehetségesebb tinédzser szellemvadászok éjszakánként veszedelmes harcba indulnak halálos szellemekkel, a sok nagyvállalatként működő, felnőttek által irányított ügynökség között egy kiemelkedik: a mindenféle kereskedelmi kényszertől vagy felnőtt felügyelettől független, apró startup, amelynek élén két tinédzser fiú és egy újonnan érkezett, rendkívül tehetséges lány áll. A Lockwood és Tsa. csapata arra hivatott, hogy megfejtsen egy rejtélyt, amely megváltoztatja a történelem menetét.



Bemutató: 2023. január 27.


Az első könyv fülszövege:


Amikor a holtak visszatérnek, hogy élőkre vadásszanak, a Lockwood és Tsa. színre lép…
Ötven éve már, hogy az ország járványszerű kísértetjárástól szenved. A szellemek okozta bajoknak számos ügynökség igyekszik elejét venni. Lucy Carlyle, az ifjú és tehetséges ügynök, bár szép karrier reményében érkezik Londonba, egyszerre a város legkisebb és legpechesebb ügynökségének csapatában találja magát, melyet az igéző mosolyú Anthony Lockwood vezet. Miután egy ügyet végzetesen elszúrnak, az ügynökség léte veszélybe kerül. Hamarosan adódik egy utolsó esély a cég megmentésére, ám ehhez el kell tölteniük egy éjszakát Anglia kísértetek által legsűrűbben lakott házában. És megúszni élve.
Feszültség, humor és elképesztően vad kísértetek. A sikító lépcső esete egy hátborzongató sorozat első kötete. Történetek egy városból, amelyben szellemek garázdálkodnak. Az éjszakáid már sosem lesznek a régiek…


Nincsenek megjegyzések